Rozbehli sme Zber medailí 2020

Rozbehli sme Zber medailí 2020

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=“3016″ img_size=“full“ add_caption=“yes“ alignment=“center“ image_hovers=“false“ lazy_loading=“true“][ultimate_spacer height=“40″][vc_column_text]

Štart bol naplánovaný na marec, rozbehli sme sa až v júni, ale veríme, že sa nezatavíme až do októbra.

Nielen bežecká sezóna bude tento rok iná ako doteraz. Rozbehla sa neskôr, ale všetci bežci a organizátori bežeckých podujatí veria, že bude aj tak plná zážitkov. To isté platí aj o našom Zbere medailí s Radarom. Ten je hlavne o tímovej účasti na rôznych bežeckých podujatiach, jeho cieľom je spájať ľudí s rovnakou vášňou pre šport a hlavne beh, ale je to tiež súťaž, v ktorej sa hrá o hodnotné ceny. Ako každá súťaž aj táto má svoje pravidlá, ktoré zabezpečia rovnaké podmienky pre všetkých zúčastnených. Kompletné pravidlá Zberu medailí 2020 nájdete na www.zbermedaili.sk.

 

Čo dostane každý člen nášho tímu?

Bez ohľadu na to, či Zber medailí vyhráte alebo nie, sú pre vás pripravené zaujímavé ceny. Každý zberač dostane tímové tričko, medailu, štartovací balíček od Radaru a kredit v hodnote 20 eur, ktorý môže použiť na štartovné niektorého z behov. Tešiť sa môžete aj na kompletný tímový support na pretekoch (pitný režim a občerstvenie pred súťažou a po nej, možnosť uschovania vecí počas pretekov, vyzdvihnutie štartovacích čísel…). Pre náš tím pripravujeme minimálne jeden spoločný teambuilding a, samozrejme, finálny večer, kde budú odovzdané ceny našim víťazom. Detskí bežci získajú motivačný balíček pri každom behu, ktorého sa zúčastnia spolu s tímom.

Inovovaný Perwoll Sport Activecare Advanced svojím unikátnym zložením hygienicky vyčistí vlákna do hĺbky. Vďaka ochrane funkčnosti membrán zaistí dlhodobú životnosť športových materiálov. Môžete si užiť extra sviežosť, pretože jeho patentovaná technológia účinne neutralizuje pot a odbúrava nepríjemné pachy. Aj tento rok je súčasťou štartovacieho balíčka našich bežcov.

Každý zberač medailí si vo svojom balíčku nájde aj kúsok kulinárskej inšpirácie, ktorú prináša Fitshaker. Kuchárske knihy plné fit receptov, z ktorých si jednoducho zostavíte menu na chudnutie a tvarovanie postavy. Jesť chutné jedlo od fitness tréneriek je cesta, ako schudnúť a pritom sa stravovať zdravo a pestro. Viac receptov nájdete aj na www.fitshaker.sk.

 

Špeciálne ocenenia

Cenu za bedňu získa každý, komu sa na niektorom z behov Zberu medailí 2020 podarí vo svojej kategórii umiestniť na stupni víťazov. Môže ju získať ktorýkoľvek člen tímu aj niekoľkokrát počas celého Zberu. V prípade tímového víťazstva získa cenu najlepší bežec z nášho tímu. Novinkou tohtoročného Zberu sú aj tri špeciálne kategórie: 1. Najlepší repre; 2. Najlepší parťák; 3. Najlepší poster, o ktorých sa viac dočítate na našom blogu.

 

Hlavné ceny

Každý člen tímu, ktorý sa zúčastní minimálne ôsmich behov (zo zoznamu hodnotených behov Zberu), je v hre o hlavnú cenu. Tou je aj tento rok ročné členstvo do fitnescentier FITINN, ktoré získajú traja najlepší muži a tri najlepšie ženy v tíme. Okrem hlavnej ceny získajú víťazi aj balíček ďalších hodnotných darčekov. Vyhlásení budú aj traja najlepší detskí bežci, pre ktorých je rovnako pripravené množstvo zaujímavých cien. Hlavnými cenami je aj tento rok celoročné vstupné do fitnescentier FITINN pre šiestich najlepších zberačov.

V štyroch prevádzkach FITINN v Bratislave má každý možnosť udržiavať sa vo forme – a to za menej ako 20 €. Zato však v špičkovo vybavených štúdiách s najmodernejšími strojmi, dodatočným samostatným tréningovým priestorom pre dámy, funkčnou zónou v stále väčšom počte našich štúdií, ako aj s digitálnou tréningovou podporou. FITINN je už viac ako 10 rokov absolútnou jednotkou, ktorej dôveruje viac ako 100 000 spokojných členov, ktorí sú fit.

 

Ako sa do Zberu zapojiť?

Ak sa chceš stať členom tímu, musíš vyplniť registračný formulár na www.magazinradar.sk a podľa pokynov uhradiť registračný poplatok v hodnote 20 eur. Po uhradení budeš kontaktovaný a tvoja účasť v tíme tak bude potvrdená. Ako člen nášho tímu budeš pri registráciách na jednotlivé behy uvádzať tímovú/klubovú príslušnosť – názov tímu „Magazín Radar“, všetky bežecké preteky absolvuješ spolu s tímom v tímovom tričku a budeš si užívať výbornú náladu a tímovú podporu. Podrobné informácie o podmienkach členstva nájdeš na www.zbermedaili.sk.

 

Registrácia je spustená na www.magazinradar.sk a prebieha až do konca júla.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=“40″][vc_separator style=“shadow“ border_width=“3″ el_width=“80″][ultimate_spacer height=“40″][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJmYi1jb21tZW50cyUyMiUyMGRhdGEtaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbSUyRm1hZ2F6aW5yYWRhciUyMiUyMGRhdGEtbnVtcG9zdHMlM0QlMjI1JTIyJTIwZGF0YS13aWR0aCUzRCUyMjcwMCUyMiUzRSUzQyUyRmRpdiUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Zdieľajte článok na sociálne siete