Praktické vychytávky do vašej fit kuchyne

Efektívna príprava jedál nemusí byť zakaždým náročná a únavná. Pokiaľ máte k dispozícii šikovné pomôcky, dosiahnutie vášho fitness cieľa bude o to jednoduchšie.

Pripravení na všetko

Väčšina ľudí sa vyhovára, že nemá čas na zdravé stravovanie alebo sú príliš zaneprázdnení. Pri pravidelnom cvičení a zdravom životnom štýle sú však mnohí z nás zvyknutí aj na tzv. ,,krabičkovanie“ alebo ,,krabičkovú“ stravu. Poznáte to, mať všetko pripravené a zorganizované v chladničke nielenže vyzerá dobre, ale aj prispieva k celkovému dobrému pocitu. Zároveň budete mať aj lepší prehľad v porciách či množstve jednotlivých príloh. Ak sa ponáhľate alebo nestíhate, vtedy je dobré mať po ruke práve krabičku a potrebné živiny napríklad v plastovej alebo aj sklenenej dóze. Jedlo v nich vydrží teplé a čerstvé omnoho dlhšie. Uzatvárajú sa ľahko a jednoducho, takže sa nemusíte báť, že dôjde k neželaným nehodám na sedačke vášho auta. Hlad vás tak už nikdy nezastihne nepripravených a takto dokážete ušetriť aj kopu času, stresu, peňazí a niekedy aj nejaké tie kilá navyše.

Zdravé prestieranie aj pre návštevu

Zdravý životný štýl v sebe nesie veľkú dávku sebadisciplíny a viacerí fitness tréneri dookola opakujú staré zlaté pravidlo: strava je základ. V kuchyni trávime prípravou jedál naozaj celkom dosť času a niekedy si varíme aj na viac dní dopredu. Preto by sme sa v nej mali cítiť dobre, aby nás celý proces časom neomrzel či neunavil. Poľaviť nemusíme, ani ak nás čaká návšteva. Fit pochutiny môžeme našim hosťom naservírovať aj na minimalistický keramický servírovací podnos či nasypať do keramickej misky. Svojou čistou farbou a jednoduchosťou zapadnú k akémukoľvek kuchynskému štýlu.

Viac informácií nájdete na: https://spolocnost.kik-textilien.sk/

Zdieľajte článok na sociálne siete