Športovci, zabudnite na bolesť!

Kvalitný slovenský výrobok, ktorý chvália aj za veľkou mlákou.

Balzam PAIN REMEDI je účinný masážny prípravok, vyrobený podľa tradičnej, generáciami preverenej receptúry. Vyvážený obsah substancií zaručuje široký a silný účinok. Obsiahnuté účinné látky vyvolávajú intenzívne prehriatie, prekrvenie a tým sa podieľajú na znížení stuhnutosti bolesti a zlepšení pohyblivosti kĺbov a svalov. Urýchľuje regeneráciu po zvýšenej fyzickej námahe, je určený na vonkajšie použitie. Je to balzam nielen pre športovcov, ale doslova pre celú rodinu, ktorý pomáha pri rôznych ťažkostiach. Na Slovensku sa vyrába 25 rokov a už 4 roky sa vyváža aj do USA. Používali ho aj futbalisti v Artmedii, ktorých trénoval Vladimír Weissa, desať rokov aj tenisti za Miloša Mečířa v Davisovom pohári, basketbalisti Pezinka, ktorí boli za pôsobenia Justina Sedláka sedem rokov majstrami Slovenska, a mnohí ďalší. Vyskúšajte ho tiež!

Kedy ho užívať?

Jeho pozitívne účinky sú overené pri použití proti silným opuchom, artritíde, pri bolestiach krčnej chrbtice a pri bolestiach krížov a kĺbov. Jeho použitie sa tiež odporúča pred športovými výkonmi, behaním, bicyklovaním, lyžovaním, tenisom, futbalom a ďalšími aktivitami, za účelom eliminácie kŕčov a stuhnutých svalov. Užívajú ho tiež starší ľudia na preležaniny, na zvýšenie pohyblivosti, ale aj onkologickí pacienti po chemoterapiách a ožarovaní. Je vhodný aj pre ženy proti menštruačným bolestiam v prvé dni pri bolestiach podbruška a chrbta.

Ako ho užívať?

Balzam sa natiera ako pri opaľovaní .Nanesie sa na ruky a rozotrie, aby sa troška zohrial. Následne sa namaže na boľavé miesto a prikryje tkaninou (oblečením), aby bol v teple. Ruky sa vysušia, nemusia sa umývať. Balzam sa do 3 – 5 minút vpije do pokožky. Natreté boľavé miesto po prikrytí jemne namáhame. Sval ohýbame, krútime. Cvičíme, aby sa prehrial a balzam sa dostal čo najhlbšie do svalov a šliach. Pri menštruačných bolestiach sa po natretí podbruška či chrbta necvičí, ale oddychuje. Balzam nie je mastný, nezašpiní vaše oblečenie, posteľnú bielizeň ani vlasy, keď sa aplikuje na migrénu alebo bolesť hlavy.

Upozornenie: nemá sa aplikovať v okolí očí sliznice a do otvorených rán a je nutné ho uchovávať mimo dosahu detí a skladovať v suchom prostredí pri izbovej teplote do 25 stupňov. Viac informácií nájdete na www.remediorganics.com .

Zdieľajte článok na sociálne siete