Zber medailí odštartujeme v máji

Teraz sa k nám môže pridať naozaj každý!

Ak ste fanúšikom športu, máte tímového ducha a radi sa zapájate do rôznych letných výziev, pozývame vás k nám. Nikdy nebolo jednoduchšie pridať sa k tímu zberačov medailí. Prečítajte si, na čo všetko sa môžete tešiť.

Čo je Zber medailí?

Športové leto plné energie a motivácie, rôzne výzvy, súťaže a, samozrejme, výhry od mája až po koniec augusta! Magazín Radar v roku 2018 spustil Zber medailí, ktorý odštartuje svoj jubilejný piaty ročník už 13. mája. Prvé roky sme boli zameraní hlavne na bežcov, ale už minulý rok sme pripravili súťaže aj výzvy aj pre cyklistov či turistov, a rovnako to bude aj počas tejto sezóny. Zber medailí odštartujeme v máji a potrvá až do konca letných prázdnin.

Komu je Zber medailí určený?

Všetkých nadšencom športu, behu, cyklistiky aj turistiky. Našich súťaží a výziev sa môžu zúčastniť športovci každého veku a akejkoľvek kondície. Šancu vyhrať má každý! Zberu medailí sa môžete zúčastniť ako jednotlivci, ale zabojovať môžete aj so svojím tímom. Pripravili sme dve výzvy špeciálne pre tímy a na konci leta vyhlásime aj najlepší zo všetkých zaregistrovaných tímov.

Ako môžem súťažiť s tímom a čo môžem vyhrať?

V prípade, že máš partiu kamarátov, ktorí sú pre šport rovnako nadšení ako ty, registrujte sa všetci. Ale pozor! Tím môžeš vytvoriť aj so svojou rodinou a deťmi, pretože pri registrácii nie sú žiadne vekové obmedzenia. Ak chcete vytvoriť tím, musíte byť presne štyria a musíte si zvoliť svojho kapitána. Každý z vás sa zaregistruje do Zberu medailí ako jednotlivec a ten, koho si určíte za kapitána vo svojom konte, vytvorí tím. Potom už každý z vás plní jednotlivé výzvy, nahráva svoje výsledky a aktivity do svojho konta a tie, ktoré sa týkajú tímových súťaží, sa budú automaticky započítavať nielen do osobných výsledkov jednotlivcov, ale aj do výsledkov tímov. Na konci Zberu medailí vyhlásime najlepší tím, teda ten, ktorého členovia dokopy zaznamenajú do svojich kont najviac aktivít Zberu medailí. Hlavnou cenou pre tím je víkendový pobyt pre 12 osôb na chate Kubínka. (www.chatakubinka.sk)

Čo sú to aktivity Zberu medailí?

Súčasťou Zberu medailí je aj náš kalendár (je voľne dostupný na stránke www.zbermedaili.sk). V ňom budú označené všetky športové aktivity, ktoré sú súčasťou Zberu medailí a ktoré ak absolvujete, môžete si ich nahrať do svojho konta (ku každej aktivite sa nahráva aj fotografia + záznam zo športovej aplikácie). Medzi aktivitami sú bežecké podujatia, cyklistika alebo turistika, ale vždy podľa pravidiel výzvy a celého Zberu. Príklad: Počas celého júna bude prebiehať cyklovýzva, ktorej cieľom bude za mesiac nabicyklovať čo najviac kilometrov. Každý deň budeš môcť pridať (podľa jednoduchých pokynov) do svojho konta svoju „aktivitu“. Tie sa automaticky zobrazujú v tvojich výsledkoch a v priebežnom poradí všetkých účastníkov. Ak budeš mať na konci júna najviac odbicyklovaných kilometrov, si víťazom tejto mesačnej výzvy. Ak na konci júna nie si najlepší, nevadí, môžeš pridávať ďalšie aktivity v iných výzvach, napríklad bežeckých či turistických. Absolútnym víťazom Zberu medailí bude ten, komu sa podarí absolvovať a nahrať najviac aktivít počas celého Zberu.

Koľko stojí registrácia?

Registrácia je pre každého záujemcu úplne zdarma! Kto však bude chcieť Zber medailí a jeho aktivity podporiť, bude si môcť zakúpiť štartovací balíček, ktorý obsahuje buffku a športovú fľašku Zber medailí, 50 % zľavu zo štartovného na tri behy Zberu medailí, prvých 25 registrovaných získa tričko Zber medailí a prvých 20 registrácií 50 % zľavu zo štartovného na preteky Tvrďák a Karpaty RUN.

Čo získam, ak sa pridám len s registráciou zdarma?

Po registrácii sa ti automaticky vytvorí tvoje vlastné online konto, ktoré si budeš počas celého leta spravovať. V ňom ťa čaká prehľad o prebiehajúcich alebo pripravovaných výzvach a súťažiach. Vo svojom konte tiež sleduješ priebežné poradie v jednotlivých výzvach aj celého Zberu medailí, môžeš si so svojimi priateľmi vytvoriť tím a zabojovať o hlavnú výhru pre tím. V konte sa ti vytvára vlastná galéria fotografií a okrem toho sa budeš môcť zúčastňovať menších sprievodných súťaží.

Môžem niečo vyhrať?

V Zbere medailí súťažíme o hlavné ceny pre jednotlivcov Absolútny víťaz Zberu medailí (muž, žena), o hlavnú cenu pre Najlepší tím Zberu medailí, krásne vecné ceny budú nachystané pre víťazov jednotlivých výziev a počas celého Zberu budú prebiehať aj sprievodné súťaže pre registrovaných zberačov. Okrem toho každý účastník, ktorý počas celého zberu absolvuje a nahrá do svojho konta aspoň 20 akýchkoľvek aktivít, získa účastnícku medailu.

Čo sú sprievodné súťaže?

Počas celého Zberu medailí vyhlásime celkom päť menších súťaží, do ktorých sa budú môcť zapojiť len registrovaní a aktívni členovia Zberu medailí. Vo svojom konte totiž majú funkciu „Súťažím“, prostredníctvom ktorej budú posielať svoje odpovede do spoločného žrebovania. Každá súťaž potrvá 10 dní, súťažné úlohy alebo otázky budú jednoduché a pre športovcov ľahko splniteľné. Na druhý deň po skončení súťaže vyhlásime víťaza (alebo víťazov) danej súťaže. Termíny súťaží sú 23. 5., 6. 6., 20. 6., 22. 7. a 5. 8. Môžete sa tešiť na pestré a hodnotné výhry, ktoré ocení každý športovec.

Organizujete aj iné aktivity?

Áno, pre našich členov pripravujeme tri organizovane behy a každý z nich bude mať špecifickú atmosféru. Prvým bude veselý a svetielkujúci Light RUN, ďalším bude Topfest RUN a nakoniec štafeta, ktorá spojí bežcov aj cyklistov.

Viac informácií nájdeš na www.zbermedaili.sk.

Zdieľajte článok na sociálne siete