Leto sa blíži a s ním aj Topfest!

Tento rok nám dal zelenú v podobe nulových obmedzení.

My sme túto možnosť využili a pripravili sme množstvo podujatí po celom Slovensku od Bratislavy až po Košice. V dňoch 1. -2. 7. 2022 sa bude areál Jazdiareň Banát v Častkovciach otriasať azda najobľúbenejším rockovým festivalom TOPFEST. 29. ročník sa bude niesť v znamení Česko-slovenských kapiel. Pódiové dosky príde prevetrať naša stálica legendárna skupina KABÁT, kde hity ako Bára, V pekle sudy válej, Šaman, Dole v dole zaznejú v podaní Pepu Vojteka v kvalite, ako sme na Topfeste zvyknutí. Nebude chýbať pódiová show, ktorá dodá na neskutočnej atmosfére koncertu. Po rokoch sa opäť vracia aj skupina WANASTOWI VJECY. Formácia, ktorá zahrá tie najväčšie pecky, ako Tak mi to teda nandey, Bedna od Whisky, Andělé alebo Vykopej ty zrůdy, sa na festival veľmi teší. Určite si nenechajte ujsť tento jedinečný zážitok v podaní Roberta Kodyma.

O skupine TEAM je známe, že na festivaloch hráva len výnimočne. O to viac nás teší, že zrovna na TOPFESTE sa kapela s nezameniteľným hlasom Paľa Haberu podelí o radosť z hudby a zahrá svoje hity. O pravé rockové šialenstvo sa postará kapela KISS FOREVER BAND, ktorá je verná kópia známej americkej skupiny KISS. Ich show je dopodrobna identická s tou od Kiss. S hitmi ako I was made for lovin‘ you, Shock me, Love gun alebo Shout it out loud sa prenesieme v Častkovciach na veľké americké pódia a vytvoríme horúci kotol rockovej atmosféry. A to zďaleka nie je všetko, zo slovenskej scény sa môžeme tešiť na Petra Nagya, Desmod, Kollárovcov, Heľenine oči, punkáčov z Konfliktu a iných. Dva dni nabitého hudobného programu vás nenechajú odísť od pódia suchých.

Čakajú na vás gastro stánky s bohatou ponukou jedál, dobrá kávička, v teple vás osvieži ICE’N’GO zmrzlina. Vo fun zóne sa isto zabavíte na rôznych atrakciách, ktoré pre vás chystáme. Novinkou bude, že aj na festivale sa môžete stať krásnym a do parády si vás zoberú Barber Majky a Pouličný Barber z Vrbového a známa braiderka Oľga Olíková.

Ako vždy vám bude k dispozícii stanové mestečko a parkovanie pri areáli.

V našom portfóliu podujatí zostávajú slávnosti v Jaslovských Bohuniciach, obľúbené hody v Trebaticiach, Rozlúčka s letom v Moste pri Bratislave či Ekofest v Trnave, ktorý otvorí našu sezónu. Klasicky vás neminie ani festival LODENICA, ktorý svoje brány otvorí v areáli Červeník. Na svojej kvalite mu nové miesto neuberie, práve naopak, kapacita priestoru nám dovoľuje sa čo najviac priblížiť priestorom niekdajšej lodenici v Piešťanoch. V čase od 25. do 27. 8. 2022 sa na pódiu vystriedajú kapely ako Olympic, Kandráčovci, Piknik – Michal Tučný, Alan Mikušek, Kamelot a mnoho ďalších.

Novinky podujatí pod našou záštitou budú Levice žijú vínom, festival Domaša či slávnosti vo Vrbovom. Všetky naše podujatia zaručujú kvalitné kultúrne vyžitie, či už výberom kapiel, fun zónou, alebo atrakciami, ako sú Barbers alebo braiderky. O vaše chuťové bunky sa budú starať profesionáli z gastro zóny, kde si nájdete vegetariánske špeciality, kvalitný hamburger či klasiku v podobe langoša alebo lokše.

UV Pódiové dosky príde prevetrať legendárna skupina KABÁT

(PR článok, agentúra Eratos)

Zdieľajte článok na sociálne siete