Ekologické pracie pásiky!

Naozaj ste o nich ešte nepočuli?

Väčšina z nás pri praní používa tekuté alebo práškové pracie prostriedky. Prípadne siaha po tabletách, ktoré sú zabalené v plastovom obale a vkladajú sa do bubna práčky. Takýto spôsob je jednoduchý a rýchly. Všetci ho poznáme, sme naň zvyknutí a len málokto sa nad ním pozastaví.

Bohužiaľ, pracie prostriedky do vody vypúšťajú chemikálie, ktoré sa z nej len veľmi ťažko filtrujú a dostávajú preč. Nehovoriac o odpade z plastových fliaš alebo obalov z práškov a aviváží. Plus netreba zabúdať ani na fakt, že množstvo pracích prostriedkov obsahuje nežiaduce látky spôsobujúce alergické reakcie. Či už sa chcete vyhnúť plastovému odpadu, alergiám, alebo túžite priložiť ruku k dielu a pomôcť životnému prostrediu, spravíte dobre, keď klasické výrobky vymeníte. Urobiť tak môžete pomocou pracích pásikov Cleanly Eco.

Pásiky sú balené v papierovom obale, takže nemusíte očakávať žiadne plasty. Po otvorení produkt rovno vyberáte. Nečaká na vás ďalšia vrstva obalu. Pásiky sú bez pridaných parfumov a iných škodlivých látok. To znamená, že nevyvolávajú alergické reakcie a nemajú ani iné negatívne vlastnosti. Na prevoňanie bielizne stačí pár kvapiek obľúbeného olejčeka. Na rozdiel od iných produktov sú pásiky vhodné na všetky farby oblečenie. Pokojne s nimi perte čierne, farebné aj biele.

Ako sa používajú?

  1. Používanie Cleanly Eco je ľahké a praktické. Zabudnite na rozsypaný prášok všade naokolo alebo rozliatu aviváž. Balíček stačí otvoriť, vytiahnuť jeden plátok pásikov, roztrhnúť na polovicu a vložiť do práčky.
  2. Jeden pásik je určený na 7 kilogramov bielizne. To bohato stačí pre bežnú rodinu, ktorá pravidelne perie. Pri menšom množstve oblečenia môžete použiť len polovicu pásika. Pri veľmi znečistenej bielizni aj dva.
  3. Najsilnejšou stránkou pracích pásikov je, že šetria priestor u vás doma a cestou ušetrili mnohonásobne viac transportných emisií, ako bežné ťažké balenie. 🙂

Aké majú pracie pásiky výhody?

Pracie pásiky Cleanly Eco majú množstvo výhod. K tým hlavným sa radia:

  • efektívne šetria energiu, pretože sa dokážu rozpustiť aj pri 30 stupňoch Celzia,
  • dokážu nahradiť klasický 5-kilogramový prací prášok či gél, čím až 30-násobne znižujú transportné emisie,
  • ľahko sa používajú,
  • sú bez plastového obalu a plastovej odmerky,
  • na odevoch nezanechávajú fľaky,
  • sú bez pridaných parfumov a iných škodlivých látok,
  • sú balené v papierovom obale,
  • môžete ich mať so sebou všade, kam idete,
  • pri ich používaní netreba nič merať, stačí len odtrhnúť jeden pásik,
  • sú efektívne a výhodné.

Zdieľajte článok na sociálne siete